Forslund & Co skapar ringar på vattnet! 

Animation, Illustration, 3D

Alukin aluminiumbåtar är hetare än någonsin och den stora nyheten heter CR850.
Mer information...»Animerad 3d-visualisering till ABB

Animation, 3D, illustration

Inför skid-vm 2015 i Falun anlitades Forslund & Co av ABB…
Mer information...»

Tågdagen

ANIMATION, 3D, VFX, KOMP

Tillsammans med SJ Service Academy så tog vi fram en kort film föreställande ett extrainsatt nyhetsinslag i livesändning. Denna film skulle användas i utbildningssyfte under en konferens. 

Mer information »  Produktillustrationer till Leine & Linde

Teknikillustration, 3D

Forslund & Co har anlitats av det världsomspännande företaget Leine & Linde för att ta fram detaljerade 3D-illustrationer av deras olika produkter och lösningar. 

Mer information »Grundläggning

Utbildning, teknikillustration, 3D, 

Forslund & Co tog fram en omfattande digitalpresentation som visar alla Skanskas grundläggningsmetoder på ett inspirerande och lättbegripligt vis.

Mer information »Trafiksamverkan

E-learning, animation, 3D, utbildning, 

Tillsammans med SJ tog Forslund & Co fram en e-learning om trafiksamverkan. Syftet var att informera journalister om problem vid bristande kapacitet och eftersatt infrastruktur. Detta för att skapa en förståelse för att trycket och trängseln på spåren leder till förseningar.

Mer information »  Fortbildning, Trafiksäkerhetsföreskrifter

Utbildning, Teknikillustration, Trycksaksproduktion, Animation, 3D

En gång om året genomgår SJ:s ombordpersonal, depåpersonal och lokförare fortbildning i ämnet trafiksäkerhet. Dessa utbildningar gör Forslund & Co i samarbete med SJ. 

Mer information »Ardex konstruktioner

Teknikillustration, 3D, utbildning

Ardex är ett välkänt varumärke över hela världen. Forslund & Co har skapat ett visuellt och lättbegripligt sälj- och utbildningsmaterial, riktat till de som använder deras produkter. 

Mer information »Bäddinstruktioner

Instruktioner, Illustration, 3D, Trycksak

Tillsammans med SJ har Forslund & Co tagit fram bäddinstruktioner i Intercity-tågets nattvagnar. Utifrån en instruktion i textform arbetade vi fram tydliga illustrationer som på ett enkelt sätt visar hur resenären steg-för-steg gör sin sittkupé till en sovkupé.

Mer information »