Forslund & Co skapar ringar på vattnet! 

ANIMATION, ILLUSTRATION, 3D

Forslund & Co har anlitats av Alukin aluminimbåtar. Alukin har ett brett modellprogram som inriktar sig mot sport, fritid och professionellt bruk. Båtarna är helsvetsade och byggs hantverksmässigt med kundanpassade lösningar. Alukin är kända för sina exceptionella sjöegenskaper i hela fartregistret och  i alla väder. 

KUND: ALUKIN ALUMINIUMBÅTAR

Om projektet

Alukin aluminiumbåtar är hetare än någonsin och den stora nyheten heter CR850. Vi på Forslund & Co har utifrån kundens ritningar visualiserat en helt ny modell i 3D. Resultatet, en livs levande weekendbåt med fyra sovplatser baserad på Alukins välbeprövade aluminiumskrov.

Det blev rejält tryck på Alukins facebooksida när våra illustrationer publicerades. 43600 views, 630 likes, mail och telefonsamtal från nyfikna kunder! 

Vi är glada och stolta över att kunna hjälpa Alukin med möjligheter som denna. Att visa en ny modell med bilder och filmer innan produktionen startat har enorma fördelar!

När intresserade kunder hyllar den nya designen och efterfrågar offert är man på rätt spår, eller i detta fall, fiskar i rätt vatten!