Vi på Forslund & Co AB

VEM, VAD OCH HUR!

Forslund & Co består av superhjälpar som brinner för teknikinformation, illustration, animation, trycksaksproduktion, e-learning, och produktvisualisering.

På Forslund & Co arbetar specialister i form av projektledare, illustratörer, grafiska formgivare, pedagoger och superhjälpar. Vi brinner för teknikinformation, illustration, animation, trycksaksproduktion, applikationer, e-learning och produktvisualisering.Med kompetens och erfarenhet inom teknikområdet har vi bra förståelse för uppdragets behov. Att förenkla information genom kreativa och kommunikativa lösningar, är vår specialitet.

The Glorious Six!
Vi har listat våra kontaktuppgifter nedan så kan du välja vilken superhjälp du är i behov av.
Tveka inte!


 

Superhjälpen: Peter Forslund
Superkraft: Stampa ut elden från ett lavasprutande berg i badtofflor samtidigt som han åker motorcykel genom en tsunami och räddar sjöstjärnor från miljöförstörande, radioaktiva jätteräkor med onda avsikter på en och samma gång.
Titel: Vice VD, Creative director
Tel: 0708-461594
E-post: peter@forslund.se Superhjälpen: Camilla Forslund
Superkraft: Steka handrullade gäddfärsbiffar i ett stormkök balanserande på en slackline spänd mellan två telemaster i bergspasset Monte Gordo samtidigt som hon räddar små bebisar från en galen professor som vill ta över ett dagis på en och samma gång.
Titel: VD, projektledare
Tel: 0709-244183
E-post: camilla@forslund.se Superhjälpen: Johan Smas
Superkraft: Dropkicka attackdykande delfiner från en undervattensfarkost och spränga ljudvallen med ett pingisracket samtidigt som han tvingar terrorister ner på knä genom ett högfrekvent stridvrål på en och samma gång.
Titel: 3D-artist / illustratör
Tel: 0176-276943
E-post: johan.smas@forslund.se